BESTILL PÅ NETT - HENT OG RETURNER I BUTIKK

KJØPSBETINGELSER

KJØPSBETINGELSER
Du må være over 18 år for å handle i nettbutikken.

Betaling med Visa / Mastercard / American Express / VIPPS
Når du betaler med kort trekkes beløpet på ditt betalingskort.

Reklamasjon
Ved reklamasjon kan du sende en mail til oss, med bilde av varen, til nettbutikk@no22.no. Vi dekker returkostnadene ved reklamasjoner. 

Angrerett
Etter forbrukerkjøpsloven har du 14 dagers angrefrist og vi refunderer betalingen straks vi har mottatt varene. Varene må tilbakeleveres ubrukt og med original emballasje/prislapper (viktig!).
Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at strømpebukser, undertøy, badetøy og øredobber ikke kan returneres/byttes. 

Bytte/ retur
Alternativ 1 – Levere varen kostnadsfritt direkte til butikken på Damplassen. Du trenger ikke å fylle ut angrerettsskjema om du benytter dette alternativet, det er tilstrekkelig å vise til ordrebekreftelse. 

Alternativ 2 – Fyll ut angrerettsskjema du fikk tilsendt med ordrebekreftelsen og send denne sammen med varene til No22 Damplassen. Har du ikke printer, holder det at du sender en mail til nettbutikk@no22.no. Ved valg av alternativ 2, må kjøper selv dekke alle kostnader i forbindelse med retur.

Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Vi anbefaler å sende med sporing slik at du er forsikret.

Ved bytte til andre varer, ber vi deg legge inn ny bestilling på nettbutikken og vi vil refundere pengene for produktet du returnerer til oss.

Returadresse: 

No22 Damplaasen AS
Damplassen 22
0852 Oslo 

Tilbakebetaling
Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varene blir refundert innen 4-10 virkedager. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har.

Om du velger å heve kjøpet, blir hele beløpet ekskl. frakt/gebyr refundert. Dette forutsetter at du har handlet med kort og at varene er kommet tilbake til oss.

Vi tar følgende forbehold 

  • Varer kan være utsolgt
  • Farger kan avvike fra virkeligheten
  • Skrivefeil
  • Avvik kan forekomme, da lageret vårt reguleres elektronisk og vi deler lager med butikk.

Hva ser du etter?

Din handlekurv