BYTTE OG RETUR

Ønsker du å returnere? Det er ikke noe problem! Etter forbrukerkjøpsloven har du 14 dagers angrerett på varer, utenom varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør oppmerksom på at strømpebukser, undertøy, badetøy og øredobber ikke kan returneres/byttes. Angreretten starter å løpe 2 virkedager etter at bestillingen blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting i butikken på Damplass.

Slik gjør du:
  1. Fyll ut angreskjemaet du fikk tilsendt med ordrebekreftelsen og legg det sammen med pakken. Har du ikke printer, kan du sende en mail til nettbutikk@no22.no. Benytter du deg av returetiketten, trenger du ikke fylle ut skjemaet!
  2. Klistre på returetiketten som ligger i pakken din. 
  3. Lever pakken der du hentet den (eller på et annet hente-/innleveringssted som har Bring/Posten). 
  4. Det koster 119 ,- å benytte seg av vår returetikett, som vi trekker fra det beløpet som du skal ha refundert. 

Så fort varen kommer i retur, blir den behandlet og du får en mail fra oss. Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varen(e) blir refundert innen 0-6 virkedager. Refusjonstiden kan variere ut i fra betalingsmåte og hvilken bank eller kortutsteder du har. Om du velger å heve kjøpet, blir hele beløpet ekskl. frakt/gebyr refundert. Dette forutsetter at du har handlet med kort og at varene er kommet tilbake til oss, før angrefristen utløper. Har du betalt med Vipps refunderes pengene øyeblikkelig.

 

Bytte og retur i vår butikk på Damplassen 

Ønsker du å bytte eller returnere i butikken vår? Du kan levere og bytte varen kostnadsfritt direkte til butikken på Damplassen. 

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på nettbutikk@no22.no.

Angrerettskjema