SHOP THE LOOK

Supermyk og komfortabel bukse fra Lois Jeans. Det er en vid modell, med høyt liv og rette ben. Style gjerne buksen med en bluse som Isabel har på, eller med en t-skjorte for en kul hverdagslook. Vårens – og sommerens favorittbukse! 

Isabel har på seg en kul bluse i lin/bomull fra Designers Remix. En bluse som både kan brukes til jeans eller med et skjørt, i tillegg til at den kan brukes åpen som en jakke.

Tøff bucket skinnveske fra norske Cala Jade. 

For å sprite opp antrekket har Isabel på seg delikate øredobber og stjernetegn smykke fra Jane Kønig. Klassiske, chunky øreringer som gir et minimalistisk og enkelt uttrykk. Kommer i sølv og forgylt sølv

Enkle, hvite sneakers fra Laura Bellariva. 

Kjøp antrekket til Isabel her! 

Ellis Shirt fra Rails – er vår favorittskjorte! Supermyk og tynn skjorte i 100% bomull. Kommer i hvit og mørk blå. Perfekt skjorte til bukser, denimskjørt, eller med oppbrettede ermer til shortsen!

Tøff, beige cargobukse fra Lois Jeans. Det er en ankelkort modell, med rette ben. Style gjerne buksen med en klassisk skjorte som Cathrine har på, for en avslappet hverdagslook. 

For å sprite opp antrekket har Cathrine på seg delikate øredobber og stjernetegn smykke fra Jane Kønig. Klassiske, chunky øreringer som gir et minimalistisk og enkelt uttrykk. Kommer i sølv og forgylt sølv

Enkle, hvite sneakers fra Laura Bellariva. Finnes også i sort! Kontakt butikken for mer informasjon. 

Kjøp antrekket til Cathrine her! 

 

Cathrine ser helt fantastisk ut i noen av våre favorittplagg.
Kjøp stilen hennes her! 
 
Hun har på seg Yr Coat fra BRGN. Klassisk, tidløs trenchcoat, med en vannsøyle på 20.000! Jakken er perfekt for norsk vær, og vil holde deg tørr samtidig som du ser flott ut. 
 
Sterling Sweater fra Designers Remix er en god genser til basegarderoben, i melert rosafarge. Finnes også i offwhite
 
Elegant sort veske fra Cala Jade. Denne rommer mye, og er en perfekt jobb- og hverdagsveske.
 
Tøffe, sorte cowboyinspirerte boots fra Laura Bellariva. Kontakt butikken for mer informasjon! 

Rebeca fra Lois Jeans – er en av mange favoritter hos oss. Dette er en smal bukse med rette ben og råkant fra Lois Jeans. Med sin klassiske, lyse vask er den super til vår og sommer, med sneakers. 

Delikat linskjorte med avtagbart belte fra Ella&il. Skjorten kan fint brukes åpen, men en t-skjorte under. 

For å krydre opp antrekket, har Isabel på seg Misu Mini fra Cala Jade. Misu kommer i tre ulike størrelser og farger.  

Enkle, hvite sneakers fra Laura Bellariva. Kontakt butikken for mer informasjon.  

Kjøp antrekket til Isabel her! 

Cathrine har på seg kul slengbukse fra Lois Jeans. Finnes i tre lengder L30, L32 og L34! Like kul til hverdags med en genser, som til sommerfesten med hæler og en bluse. 

Klassisk cardigan fra Dear Dharma, i en fantastisk kashmir kvalitet. Stilren og kan kombineres med alt. Finnes i grønn, sort, offwhite, denim blå og lysegrå

For å krydre opp antrekket, har Cathrine på seg Mabini vesken fra Cala Jade og nydelig skjerf fra Natura Cashmere. Skjerfet kommer i fire farger, sort, beige, lysgrå og grønn

Enkle, beige boots fra Laura Bellariva. Finnes også i sort! Kontakt butikken for mer informasjon. 

Kjøp antrekket til Cathrine her! 

Cathrine har på seg en lekker limegrønn genser fra Dear Dharma. Perfekt å style genseren med jeans, enten om man ønsker smale, vide eller sleng. Vi har et stort utvalg av jeans og bukser

Riko fra Lois Jeans – er en stor favoritt hos oss. Dette er en smal bukse med rette ben og cropped lengde. Med sin klassiske, lyse vask er den super til vår og sommer, med sneakers eller skoletter med høyt skaft.

Nor Hat er en bestselger. Ribbestrikket og kul lue, i en varm ullmiks fra Samsøe & Samsøe. Sjekk utvalget og farger under kategorien hodeplagg

Enkle, hvite sneakers fra Laura Bellariva. Finnes også i sort! Kontakt butikken for mer informasjon. 

Kjøp antrekket til Cathrine her! 

Cathrine har på seg kule cargobukser i en tøff grønnfarge, med superlekre hvite boots fra Laura Bellariva. Kontakt butikken for mer informasjon om skoene. Like fint å bruke buksen med sneakers! 
 
Cinna strikkegenser fra Baum und Pferdgarten. Nydelig genser med sitt unike flettemønster og orangemelerte farge. 
 
Misu fra Cala Jade er endelig tilbake, i nye farger og størrelser. Men sin stillige flettedesign og unike struktur, er det en perfekt detalj til antrekket til Cathrine. Finnes i fargene black, nutmeg og nutmeg nubuck
 
Kjøp antrekket til Cathrine her! 
 
Isabel har på seg et elegant mørkeblått sett fra Samsøe & Samsøe. Nydelig  ribbestrikket struktur på både genseren og skjørtet. 
 
Kombinere gjerne skjørtet med en bluse til en penere anledning, og en myk strikkegenser og boots til hverdags. Passer fint til både et avslappet og et pent antrekk.
 
Lekker veske fra Cala Jade som er en perfekt detalj til å sprite opp antrekket!
 
Tøffe, sorte, cowboyinspirerte boots fra Laura Bellariva. Kontakt butikken for mer informasjon. 
 
Kjøp antrekket til Isabel her! 
 

Isabel har på seg en myk og behagelig cardigan fra Cathrine Hammel. Passer perfekt med Isolde skjørt fra Samsøe & Samsøe eller en bukse! 

Lekkert ullskjerf i leopardprint med gul kant fra BeckSöndergaard. Perfekt detalj til antrekket. Finnes også i rødt

Tøffe boots fra Laura Bellariva. Kontakt butikken for mer informasjon!

Kjøp antrekket til Isabel her! 

Klassisk, pen og lekker bluse med blondedetaljer fra byTimo. Smal passform, med store knapper og skulderpute. Finnes i hvit og sort

Misu fra Cala Jade er endelig tilbake, i nye farger. Men sin stillige flettedesign og unike struktur, er det en perfekt detalj til antrekket til Isabel. Finnes i fargene, sort, cognac og grønn

Isabel har på seg en myk og stretchy jeans i en klassisk mørkeblå vask fra Lois Jeans. Vide ben og høy liv – gjør at denne buksen er blitt en favoritt! Perfekt å bruke til sneakers eller hæler til fest!

Enkle, blå boots fra Since Oslo. Kontakt butikken for mer informasjon! 

Kjøp antrekket til Isabel her! 

Tøff leopard-mønstrete bukse fra Fiveunits. Buksen har en shiny overflate som passer perfekt til fest, men kan like fint brukes til hverdags med en ullgenser. 
 
Klassisk og tidløs sort bluse fra byTiMo. Blusen er myk og behagelig i en deilig viskosekvalitet. Med en skinnende overfalte har den et eksklusivt preg, som passer ypperlig til resten av jobbgarderoben. 
 
For å sprite opp antrekket til Cathrine, har hun på seg Grace øredobber fra Caprice – perfekt detalj! 
 
Enkel sort clutch fra Designers Remix, som passer til alt. Finnes også i ulike farger og størrelser. 
 
Enkle, sorte boots fra Since Oslo. Kontakt butikken for mer informasjon! 

 

Lekker sort kjole med små hvite prikker fra Designers Remix. Fin å bruke til hverdag og fest!
 
Favoritt fra Designers Remix: bikerinspirert skinnjakke. Jakken er i matt skinn, og passer perfekt til kjole, skjørt og bukse.

Vi selger jakken i ulike farger: black, dark blue, dark green og burdundy

 
Lema er en klassisk skulderveske med edgy detaljer fra CalaJade. Kan også brukes som clutch, da remmen kan tas av.
 
Enkle, sorte boots fra Laura Bellariva. Kontakt butikken for mer informasjon! 
 
Kjøp antrekket til Marthe! 

 

Cathrine ser helt smashing ut i noen av våre favorittplagg denne høsten! Kjøpe stilen hennes her. 

Hun har på seg Astrid MOM Jeans fra Gesuz. En ankelkort bukse, i fargen vasket sort. Det er en behagelig og strechy bukse, som gir et tøft uttrykk. 

Blonda Blazer fra Baum und Pferdgarten er en lekker rutete blazer, i fargene beige, brun, lyseblå og sort. Passer perfekt til både jeans og skjørt, eller hvis man ønsker et matchende antrekk, bruk den sammen med Narissa Pants fra Baum und Pferdgarten. 

Klassisk høyhalset ullgenser fra Samsøe & Samsøe i fargen mørk blå, tynn og delikat. Et must denne høsten! 

Signaturvesken Gumini fra Calajade er tilbake i oppgradert versjon og gjør antrekket til Cathrine komplett. 

Skoene er fra Laura Bellariva, vi har de i en fantastisk fin blåsort farge. Kontakt butikken for mer informasjon!