BYTTE OG RETUR

Ønsker du å returnere? Det er ikke noe problem! Etter forbrukerkjøpsloven har du 14 dagers angrerett på varer, utenom varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør oppmerksom på at strømpebukser, undertøy, badetøy og øredobber ikke kan returneres/byttes. Angreretten starter å løpe 2 virkedager etter at bestillingen blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. 
Slik gjør du: 
  1. Fyll ut angrerettsskjema du fikk tilsendt med ordrebekreftelsen og legg de sammen med pakken. 
  2. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor. Kjøper må selv dekke alle kostnader i forbindelse med retur.

Behandlingstiden for returer kan ta opptil 10 virkedager. Så fort vi har behandlet din retur får du en mail fra oss. Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varen(e) blir refundert innen 4-10 virkedager. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har. Om du velger å heve kjøpet, blir hele beløpet eksil. frakt/gebyr refundert. Dette forutsetter at du har handlet med kort og at varene er kommet tilbake til oss

Returadresse
No22 Damplaasen AS
Damplassen 22
0852 Oslo 

Bytte og retur i vår butikk på Damplassen 

Ønsker du å bytte og returnere i butikken vår? Du kan levere og bytte varen kostnadsfritt direkte til butikken på Damplassen. 

Behandlingstiden for returer kan ta opptil 10 virkedager. Så fort vi har behandlet din retur får du en mail fra oss. Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varen(e) blir refundert innen 4-10 virkedager. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har. 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på nettbutikk@no22.no